• Δευτ. & Τετ. 
    9:00-17:00
    Τρί.-Πέμ.-Παρ.
    9:00-18:00
    Σάββατο
    9:00-13:00

Επικοινωνήστε μαζί μας

2102207526

close

Εγκατάσταση Αντλίας Θερμότητας

Img

Εγκατάσταση αντλία θερμότητας

Οι αντλίες θερμότητας προσφέρουν την μεγαλύτερη εξοικονόμηση σε συστήματα θέρμανσης που λειτουργούν με fan coils και ενδοδαπέδια θέρμανση. Ο πιο διαδεδομένος τύπος αντλιών θερμότητας που εγκαθίστανται σε οικίες για θέρμανση είναι ο αέρας νερού είτε πρόκειται για monoblock είτε διαιρούμενου τύπου. Οι αντλίες θερμότητας εκτός από θέρμανση κατά την χειμερινή περίοδο μπορούν να προσφέρουν δροσισμό κατά την θερινή περίοδο, γεγονός που τις κάνει πιο δελεαστικές μεταξύ των πηγών θέρμανσης.

Πριν προβείτε στην εγκατάσταση της αντλίας θερμότητας, πρέπει να εξεταστεί αν μπορεί να τοποθετηθεί η αντλία στον σημείο που θέλετε. Σε συνέχεια θα πρέπει να αξιολογηθεί η κλιματική ζώνη του κτιρίου καθώς να εκδοθεί η απαραίτητη άδεια σε περίπτωση διαμερίσματος σε πολυκατοικία.

Η εταιρεία ErgoCasa είναι σε θέση να αναλαμβάνει την μελέτη και την κατασκευή μιας εγκατάστασης θέρμανσης με αντλία θερμότητας.

Εξτρά εγγύησης ενός έτους.

Σε όλα τα έργα της η Ergocasa χρησιμοποιεί τα κατάλληλα πιστοποιημένα υλικά ώστε να εξασφαλίζεται η μακροχρόνια και απροβλημάτιστη λειτουργία των μηχανολογικών εγκαταστάσεων. Αυτή η πολιτική , μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε έξτρα εγγύηση ενός έτους καλής λειτουργίας της εγκατάστασής μας.