• Δευτ. & Τετ. 
    9:00-17:00
    Τρί.-Πέμ.-Παρ.
    9:00-18:00
    Σάββατο
    9:00-13:00

Επικοινωνήστε μαζί μας

2102207526

close

Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου

Img

Εγκατάσταση Φυσικού Αερίου

Η εγκατάσταση λεβήτων συμπύκνωσης με φυσικό αέριο είναι μία από τις υπηρεσίες που προσφέρει η ErgoCasa και η οποία θα σας επιτρέψει να κάνετε εξοικονόμησή ως 70% σε σχέση με τον παλιό λέβητα πετρελαίου.
Ο λέβητας συμπύκνωσης είναι η καλύτερη λύση για τη θέρμανση του σπιτιού σας με καλοριφέρ κατά τη χειμερινή περίοδο. Με την εγκατάσταση λέβητα συμπύκνωσης επιτυγχάνεται ποιοτική θέρμανσης διατηρώντας το κόστος λειτουργείας της θέρμανσης.

Η υπηρεσία εγκατάστασης λέβητα περιλαμβάνει:

– Αίτηση σύνεσης στο δίκτυο φυσικού αερίου
– Μελέτη εγκατάστασης φυσικού αερίου
– Εγκατάσταση λέβητα συμπύκνωσης
– Σύνδεση του λέβητα με τον μετρητή αερίου
– Σύνδεση του λέβητα με το δίκτυο θέρμανσης (υπάρχον ή νέο)
– Σύνδεση του λέβητα με το δίκτυο ζεστού νερού χρήσης
– Έναρξη λειτουργείας λέβητα και επίδειξη χρήσης
– Έκδοση φύλλου καύσης

Μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και με την διαρκή παρακολούθησή κατά την λειτουργεία τους η ErgoCasa μπορεί σας επιλέξει τον λέβητα συμπύκνωσης που να προσφέρει την μέγιστη απόδοση σε σχέση με τις ανάγκες σας.

Επίσης αναλαμβάνουμε σε πολυκατοικίες με κεντρική θέρμανσης την αντικατάσταση του καυστήρα πετρελαίου με καυστήρα αερίου.

Εξτρά εγγύηση ενός έτους

Σε όλα τα έργα της η Ergocasa χρησιμοποιεί τα κατάλληλα πιστοποιημένα υλικά ώστε να εξασφαλίζεται η μακροχρόνια και απροβλημάτιστη λειτουργία των μηχανολογικών εγκαταστάσεων. Αυτή η πολιτική, μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε έξτρα εγγύηση ενός έτους καλής λειτουργίας της εγκατάστασής μας.