• Δευτ. & Τετ. 
    9:00-17:00
    Τρί.-Πέμ.-Παρ.
    9:00-18:00
    Σάββατο
    9:00-13:00

Επικοινωνήστε μαζί μας

2102207526

close

Κατανομή δαπανών θέρμανσης

Img

Κατανομή δαπανών θέρμανσης

Η δίκαιη κατανομή των δαπανών θέρμανσης είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλες οι πολυκατοικίες ανεξαρτήτως καυσίμου και ανεξάρτητος αν πρόκειται για σύστημα κεντρικής θέρμανσης ή σύστημα θέρμανσης με αυτονομίες. Ειδικά για πολυκατοικίες με άδεια πριν το 1985 οι αδικίες στην κατανομή θέρμανσης μεγιστοποιούνται αφού δεν υπήρχε νομοθεσία που να ορίζει τον υπολογισμό της κατανομής δαπανών θέρμανσης.

Μια δίκαιη λύση με προϋποθέσεις έδωσε η εισαγωγή των αυτονομιών και των ωρομετρητών για τον υπολογισμό των δαπανών θέρμανσης. Αν όμως κάποιες προϋποθέσεις κατά την λειτουργία του συστήματος θέρμανσης δεν τηρηθούν παρατηρούνται στρεβλώσεις στον υπολογισμό των δαπανών και οδηγούν σε αδικίες.

Ο μοναδικός δίκαιος τρόπος υπολογισμού των δαπανών θέρμανσης είναι η θερμιδομέτρηση. Με την μέθοδο αυτή υπολογίζεται η πραγματική θερμική ενέργεια που καταναλώνει το κάθε διαμέρισμα.. Επίσης με την θερμιδομέτρηση δίνεται η δυνατότητα μετατροπής της κεντρικής θέρμανση σε κεντρική θέρμανση με αυτονομίες.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ergocasa.

Εξτρά εγγύηση ενός έτους

Σε όλα τα έργα της η Ergocasa χρησιμοποιεί τα κατάλληλα πιστοποιημένα υλικά ώστε να εξασφαλίζεται η μακροχρόνια και απροβλημάτιστη λειτουργία των μηχανολογικών εγκαταστάσεων. Αυτή η πολιτική , μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε έξτρα εγγύηση ενός έτους καλής λειτουργίας της εγκατάστασής μας.