• Δευτ. & Τετ. 
    9:00-17:00
    Τρί.-Πέμ.-Παρ.
    9:00-18:00
    Σάββατο
    9:00-13:00

Επικοινωνήστε μαζί μας

2102207526

close

Εrgocasa και όλα γίνονται απλά!

Προφίλ της εταιρείας μας

Η εταιρεία ErgoCasa δραστηριοποιείται στον τομέα των μηχανολογικών εγκαταστάσεων προφέροντας καινοτόμα συστήματα θέρμανσης και κλιματισμού.

Η ErgoCasa γεννήθηκε από την επιθυμία να ανταποκριθεί στις διαφορετικές ανάγκες μιας συνεχώς εξελισσόμενης αγοράς, με στόχο την παροχή των κατάλληλων λύσεων ώστε να ικανοποιήσουν τους πελάτες και ταυτόχρονα να τους προσφέρει συνεχόμενη τεχνική υποστήριξη.

Η εμπειρία που έχει συσσωρευτεί με την πάροδο του χρόνου, η συνεχής ενημέρωση στις καινοτομίες του κλάδου μας δίνει την δυνατότητα να σχεδιάζουμε εγκαταστάσεις με γνώμονα την εξοικονόμηση ενέργειας και ταυτόχρονα φιλικές προς τον τελικό χρήστη.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της Ergocasa εγγυώνται ότι από το στάδιο του σχεδιασμού έως την κατασκευή και τη συντήρηση θα βρίσκονται δίπλα στον ιδιώτη ή στον επαγγελματία για προσφέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα στις ανάγκες τους.

Η ErgoCasa προσφέρει στους πελάτες της ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, όπως η εγκατάσταση επιτοίχιων – επιδαπέδιων λεβητών αερίου, σχεδιασμό νέων συστημάτων θέρμανσης , βελτιστοποίηση υφιστάμενων συστημάτων θέρμανσης, λειτουργία - συντήρηση και διαχείριση συστημάτων θέρμανσης ,εγκατάσταση αντλιών θερμότητας, εγκατάσταση ηλιακών συστημάτων για ΖΝΧ, ενεργειακά πιστοποιητικά κ.α.

Απόλυτη εξειδίκευση

Πολιτική Ποιότητας

Η ErgoCasa παρακολουθεί και αξιολογεί την συνεχόμενη εξέλιξη της τεχνολογίας γύρω από τις μηχανολογικές εγκαταστάσεις εφαρμόζοντας τις ευρωπαϊκές οδηγίες για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων, όπως η Ευρωπαϊκή Οδηγία Ecodesign (ERP) , η nZEB κ.α. ώστε να είναι σε θέση να προτείνει την κατάλληλη λύση που να εξασφαλίζει την ποιοτική διαβίωση εντός των κτιρίων και την ενεργειακή αναβάθμισή τους.


Σε όλα τα έργα της η Ergocasa χρησιμοποιεί τα κατάλληλα πιστοποιημένα υλικά ώστε να εξασφαλίζεται η μακροχρόνια και απροβλημάτιστη λειτουργία των μηχανολογικών εγκαταστάσεων. Αυτή η πολιτική , μας δίνει την δυνατότητα να προσφέρουμε έξτρα εγγύηση ενός έτους καλής λειτουργίας της εγκατάστασής μας.

24/7 Εξυπηρέτηση

Δωρεάν
εκτίμηση

Εγγύηση
ποιότητας - τιμής

Εξειδικευμένοι τεχνικοί

Άμεση ανταπόκριση

Χρειάζεστε ολοκληρωμένες υπηρεσίες
Εγκατάστασης, μελέτης & συντήρησης Φυσικού Αερίου;

Χρειάζεστε ολοκληρωμένες υπηρεσίες
Εγκατάστασης, μελέτης & συντήρησης Φυσικού Αερίου;

Επικοινωνήστε μαζί μας – οι τεχνικοί μας είναι έτοιμοι να βοηθήσουν!

Επικοινωνήστε μαζί μας – οι τεχνικοί μας είναι έτοιμοι να βοηθήσουν!